BIOSILK 

Maximalt vårdande Biosilk från 

Farouk Systems Inc. Alla produkter

innehåller rent Silke.

BIOSILK FÖR
ALLA HÅR! 

Farouk Systems Inc. är ett företag av frisörer för frisörer med huvudkontor i Huston USA. 

Farouk Systems är en av världens största producenter inom professionella hårvårdsprodukter. Varumärkena CHI®, BioSilk® och SunGlitz® är erkända och väletablerade och de används ofta vid stora evenemang och galor, inte minst i Hollywood. I media syns de de ofta som vinnare i tester och omnämns av många kändisar som favoritprodukter. 

Företaget grundades 1986 av Farouk Shami, en frisör vars uppgift är att förse den professionella skönhetsindustrin med den mest avancerade tekniken baserad på ”Miljö, utbildning och innovation”.

NEW-BioSilk-HydratingTherapy-Logo-Banner

Serien Hydrating Therapy tillför håret rikliga mängder fukt. Maracujaoljan bidrar med extra rik och lyxig vård. Quinoa och silke ger håret möjlighet att knyta till sig den rikliga fuktmängden.
Denna serie ger omedelbara resultat i förbättrad kvalité, kontroll, minskad friss och glans.

 

Nyckelingrediensen är silke.
Silke innehåller 17 av hårets 19 naturliga aminosyror vilket r
ekonstruerar skadat hår naturligt.

LINE UP

Biosilk NewColorTherapy-Logo (1).png

Vacker salongfärg förtjänar specialiserad vård och BioSilk Color Therapy levererar verkligen. Detta system erbjuder totalt hårfärgsskydd med kraften från siden, rooibos och en extraktblandning av krusbär och bambu. Som med alla BioSilk-produkter stärker silkeproteinet håret från insidan ut för en mjuk, jämn och blank finish. Alla produkter i denna serie innehåller VibraRiche® för maximal färghållning och tredimensionell glans.

Biosilk-Volumizing-Therapy-logo.png

BioSilk Volumizing Therapy blandar närande silkesproteiner med  volymgivande ingredienser. Utan att tynga ner håret skapar denna serien volym och glans. UV-absorberare skyddar ditt hår från skadliga strålar och serien är sulfat- och parabenfri. Silket i BioSilk Volumizing Therapy ger håret extra styrka, fukt, glans och skydd för friskt och livfullt hår. Hair Volume Complex, är ett botaniskt komplex som innehåller ginseng och nässlor som stärker hår och hårbotten.

biosilk-therapy.png

BioSilk Silk Therapy uppstod 1986 som resultatet av en strävan efter ett naturligt friskare hår.

Silke är ett av de starkaste fibrerna i världen, jämförbart med stål. Tack vare detta forskade Farouk Shami, grundaren av Farouk Systems, och upptäckte fördelarna med silkesproteiner och hur de kunde användas i hår. Silkesprotein innehåller 17 av hårets 19 naturliga  aminosyror, detta bidrar till styrka, glans och minskad friss.

Detta är magin med Silk Therapy.