BARA

BIOSILK 

Maximalt vårdande Biosilk från 

Farouk Systems INC. Alla produkter

innehåller rent Silke.

Bara för frisörbolag

BIOSILK FÖR
ALLA HÅR! 

Farouk Systems, Inc. är ett Houston-baserat företag av frisörer för frisörer, och är en av världens största producenter inom professionella hårvårdsprodukter, produkterna är erkänt hög kvalitet, och är de industriledande märkena CHI®, BioSilk® och SunGlitz®. Företaget grundades 1986 av Farouk Shami, en frisör vars uppgift är att förse den professionella skönhetsindustrin med den mest avancerade amerikanska tekniken baserad på ”Miljö, utbildning och innovation”.

Hydrating Therapy dränker håret med fukt och grovt hår med de rika, lyxiga och fuktgivande effekterna av maracuja-olja, den kraftfulla fukthållningen av quinoa och silkens utjämningskraft.
Förvänta dig omedelbara resultat inklusive förbättrad kontroll och släta, glänsande fuktrika lås.

 

Nyckelingredienser:
Silkeprotein:
Silke innehåller 17 av samma 19 aminosyror som finns i hår:

Rekonstruerar skadade områden för att skapa en slät hårstruktur.

LINE UP

Vacker salongfärg förtjänar specialiserad vård och BioSilk Color Therapy levererar verkligen. Detta system erbjuder totalt hårfärgsskydd med kraften från siden, rooibos och en extraktblandning av krusbär och bambu. Som med alla BioSilk-produkter förväntar du dig att silkeprotein stärker håret från insidan och ut för en mjuk, jämn och blank finish. Alla färg i color therapy serien innehåller VibraRiche® för maximal färghållning och tredimensionell glans.

BioSilk Volumizing Therapy smälter närande silkeproteiner med de voluminerande elementen. i Hair Volume Complex ger stärkande kraften hos risproteiner. Dessa väsentliga ingredienser väcker rötter och bygger läcker volym och lyster utan att väga ner ditt hår. UV-absorberare skyddar ditt hår från skadliga strålar. Sulfat- och parabenfri. Silket i BioSilk Volumizing Therapy ger håret extra styrka, fukt, glans och skydd för friskt volumizerat hår. Hair Volume Complex, ett botaniskt komplex innehåller ginseng och nässlor, stärker håret och din hårbotten.

Denna strävan efter friskare hår är hur BioSilk Silk Therapy uppstod 1986.

Silke är ett av de starkaste fibrerna i världen lika med stål. På grund av detta forskade Farouk Shami och upptäckte fördelarna med silkeproteiner och hur de kunde appliceras på hår. Varje silkeprotein innehöll 17 av de 19 aminosyrorna som fanns i håret, förmedlade glans, och förhindrade uppdelade ändar. Farouk visste än att alla kvinnor vill att håret ska vara blankt, ha ett friskt utseende. Silket löst de tre problemen med en produkt, magin från Silk Therapy.

Geselle är bildat för att frisörer med yrkeslicens eller gesällbrev ska ha de bästa marginalerna, tjänsterna och minst krångel. Vi har inga oseriösa rabatter, volymbaserade kampanjer eller märkliga prislistor! Vi tjänar pengar när frisörföretagaren tjänar pengar.

Denna sida kommer löpande uppdateras med våra tjänster. Konsumenter välkomnas att handla av Sveriges frisörer på geselle.se

Växel:054 224 25 50

 

© 2019 Geselle Group AB