FRÅN FAROUK SYSTEMS

Inga mellanhänder ger riktigt bra priser

på riktigt bra produkter

VÄLKOMMEN TILL 
FAROUK SYSTEMS

& CHI

Farouk Systems Inc. är ett företag av frisörer för frisörer med huvudkontor i Huston USA. 

Farouk Systems är en av världens största producenter inom professionella hårvårdsprodukter. Varumärkena CHI®, BioSilk® och SunGlitz® är erkända och väletablerade och de används ofta vid stora evenemang och galor, inte minst i Hollywood. I media syns de de ofta som vinnare i tester och omnämns av många kändisar som favoritprodukter. 

Företaget grundades 1986 av Farouk Shami, en frisör vars uppgift är att förse den professionella skönhetsindustrin med den mest avancerade tekniken baserad på ”Miljö, utbildning och innovation”.

 En av världens mest sålda verktyg inom professionell hårvård. Många har försökt kopiera CHI Tools men originalet är bäst i klassen.

Produkterna är uppbyggda av det mest effektiva värmeledande material som finns, vulkanisk lava.

CHI Lava gör det enkelt att skapa utan att behöva använda för hög värme som riskerar att slita på håret.

LINE UP

CHI IONIC Shine Shades är en av världens mest använda färger av frisörer. Här uppnår du direkt vackra och varaktiga professionella färgresultat. Du behåller integriteten i håret med de ammoniakfria färgerna. Utvecklad med keramik och infraröd teknik hjälper till att ge maximal färgpenetration för strålande lyster.

CHI Products är skapat av frisörer för frisörer och rymmer många serier. Det är enkelt att hitta en serie som passar för att ge det perfekta resultatet till alla typer av hår. Produkterna vårdar, gör håret friskare, mer hanterbart och ger en överlägsen glans.

 

Nyckelingrediensen är silke.
Silke innehåller 17 av hårets 19 naturliga aminosyror vilket gör att håret kan r
ekonstrueras naturligt.

Sunglitz Lightening System drar selektivt färgpigment från håret precis som solen. Den lyser upp, förbättrar tonerna och skapar otroliga flerdimensionella höjdpunkter med glans och reflektion. Sunglitz produkter är ammoniakfria, vilket ger en behaglig doft och är skonsam mot håret, kunden och frisören. Oljebasen hjälper till med smidiga applikationer och att konditionera håret.

Geselle är bildat för att alla  frisörer ska ha de bästa marginalerna och tjänsterna. 

Frisörer välkomnas att handla av oss på shop.geselle-one.com.

Konsumenter välkomnas att handla av Sveriges frisörer på geselle.se.

054 - 224 25 50      info@geselle.se

© 2019 Geselle Group AB