SKYDDAT VARUMÄRKE
ENDAST FÖR MEDLEMMAR!

Ej onlinekonkurens & rätt pris till konsumenten

VÄLKOMMEN TILL 
FAROUK SYSTEMS

& CHI

Farouk Systems, Inc. är ett Houston-baserat företag av frisörer för frisörer, och är en av världens största producenter inom professionella hårvårdsprodukter, produkterna är erkänt hög kvalitet, och är de industriledande märkena CHI®, BioSilk® och SunGlitz®. Företaget grundades 1986 av Farouk Shami, en frisör vars uppgift är att förse den professionella skönhetsindustrin med den mest avancerade amerikanska tekniken baserad på ”Miljö, utbildning och innovation”.

 En av världens mest sålda verktyg inom professionell hårvård. Många har försökt att kopiera CHI Tools men originalet är bäst i klassen! Produkterna är uppbygda av de mest effektiva värmeledande material som finns på jorden; vulkanisk lava i kombination med kraften av CHI keramiska skapar bouncy, slanka resultat utan de skadliga effekterna av hög värme styling. 

LINE UP

CHIIONIC är en av världens mest sålda färger till frisör. Här uppnår du direkt vackra och längre varaktiga professionella färgresultat.Du behåller integriteten i håret med ammoniak fria CHI Ionic Permanent Shine hårfärg. Utvecklad med keramik och långt infraröd teknik som hjälper till att ge maximal färgpenetration för strålande lyster.

CHI Products är byggda av frisörer till frisörer. Produkterna finns i ett antal serier för alla hår, för perfekt resultat. Produkter lämnar håret friskare, mer hanterbart och med överlägsen glans.

 

Nyckelingredienser:
Silkeprotein:
Silke innehåller 17 av samma 19 aminosyror som finns i hår:

Rekonstruerar skadade områden för att skapa en slät hårstruktur.

Sunglitz Lightening System drar selektivt färgpigment från håret precis som solen. Det lyser och förbättrar tonerna och skapar otroliga flerdimensionella höjdpunkter med glans och reflektion. Sunglitz-produkter är ammoniakfria, vilket ger en behaglig doft och är skonsam mot håret. Oljebasen hjälper till med smidiga applikationer med siden och botanik för att konditionera håret.

Geselle är bildat för att frisörer med yrkeslicens eller gesällbrev ska ha de bästa marginalerna, tjänsterna och minst krångel. Vi har inga oseriösa rabatter, volymbaserade kampanjer eller märkliga prislistor! Vi tjänar pengar när frisörföretagaren tjänar pengar.

Denna sida kommer löpande uppdateras med våra tjänster. Konsumenter välkomnas att handla av Sveriges frisörer på geselle.se

Växel:054 224 25 50

 

© 2019 Geselle Group AB