ALLA TJÄNSTER

PÅ ETT STÄLLE

- Egen e-handel för din salong

- Digital inköpsportal

- Digitalt bokningssystem

- Digital personalliggare med app för enkelhet

- Kassasystem och mycket mycket mer....

HUR KAN DET BLI SÅ BILLIGT?

Alla våra medlemmar tjänar pengar när deras kunder handlar online i deras egen e-handel!

Så även om tjänsterna är billiga kan de

bli ännu billigare och även helt kostnadsfria, ju mer kunderna

handlar ju mer får du tillbaka.

Det kan bli ett rejält tillskott i kassan.

Smart va!

HÄR ÄR ALLA VÅRA TJÄNSTER!

GESELLEs tjänster är anpassade exakt efter behoven i din salong.

Vi utvecklar löpande vårt utbud baserat på våra medlemmars önskemål. Du aktiverar enkelt de tjänster du vill använda. Betala bara för det du behöver!  

Ekonomi-chart_edited.png

EKONOMISK RÅDGIVNING

Att driva ett frisörföretag är tvådelat, du är en företagsledare och även en konstnär. Ekonomin i ditt företag lägger grunden till din ekonomiska framgång som yrkeshantverkare.
Vi ger därför Ekonomisk rådgivning kostnadsfritt såväl före som efter du har blivit medlem så du får rätt stöd till beslut för ditt företag.

0Kr

Asset-1.png

EGEN E-HANDEL

Nu kan din salong sälja över 2000 produkter från över 50 varumärken, och vi fyller nu på löpande med fler!.Kunderna kan beställa genom appen, i mobilen eller på web. I GeselleOne kan du enkelt hämta din salongs butikslänk och där få en egen Shop för att lägga på din egen hemsida.

0Kr

Asset-8.png

EGEN APP

Med enkla steg blir Geselles App din App. Kunden registrerar sig och väljer din salong och dig som frisör. Sedan är appen din! Kunderna kan direkt börja handla, ta del av erbjudanden och se information om din salong, länka även vidare till din bokning  oavsett vilken bokninssida du använder.

0Kr

social-marketing_icon.png

SOCIAL MARKETING

Geselle skapar professionella kampanjer som du med ett enkelt klick kan dela med dina följare. När kunden klickar på din delning ser vi att kunden kommer från just din sida och att det är din kund.

0Kr

Cart.png

SHOP

Med vår shop får du som företagare en lika bra shoppingupplevelse som dina kunder. Över 7000 olika varor från drygt 90 varumärken finns i butiken, och det är bara början.  Hos Geselle får du allt samlat på en månadsfaktura med 30 dagars betaltid.

Fakturan kan skickas dig eller direkt till din bokföringsbyrå.

0Kr

geselle_direkt.png

GESELLE DIREKT

Frågar kunden efter produkter som är slut eller som du själv inte lagerhåller, inga problem! Ta betalt i butik och skicka hem till kund via Geselle Direkt. Nu har du hela sortimentet att erbjuda alla kunder - alltid.

0Kr

Personalliaggare.png

PERSONALLIGGARE

Digital personalliggare med in- och utcheckning i salongens dator eller i app. Slipp överraskningar och ge dig och dina medarbetare en enklare vardag genom att använda appen.

19Kr

booing_symb.png

GESELLE BOKNING

Med vår enkla bokningstjänst går du ifrån din traditionella papperskalender till att ha allt samlat och sparat i plattformen. Geselle bokning fungerar utmärkt med hyrstolar synliga i samma vy.

49Kr

Kassa.png

KASSASYSTEM

Vi har samarbete med en av Sveriges främsta tillverkare av kassasystem, kassan kan integreras fullt ut med bland annat Visma eEkonomi och Fortnox för enklare bokföring och fullständig kontroll på lagret. Kontanter, kort, Swish och Klarna är några av alla betalsätt det finns stöd för.   

 

Kontakta oss
för offert!

Tjänsterna e-handel, App, Social Marketing och Geselle Direkt är kostnadsfria.

Priser för övriga tjänster är angivna per frisör och månad exkl. moms. Utan bindningstid.

KOMPLETT!

Allt du behöver samlat i en kassa!

Kassan kan integreras med flera olika bokföringsprogram, betaltjänster och kortterminal. Har du behov av olika företag i din kassa löses det enkelt och alla hyrstolar kan använda samma kassasystem.  

Allt för att få den bästa och mest ekonomiska lösningen för din salong. 

Tveka inte att kontakta oss för mer information och offert!