ALLA TJÄNSTER

SAMLADE!

Sveriges frisörers

- E-handel för din salong

- Online bokningssytem

- Kassasystem helintegrerat och mycket mycket mer....

Bara för Frisörbolag

HUR KAN DET BLI SÅ BILLIGT?

Alla våra medlemmar tjänar pengar på att deras kunder köper Online! Så även om tjänsterna är billiga kan tjänsterna bli helt kostnadsfria, och köper kunderna mycket så blir även produkterna som man säljer i salong eller använder för sina behandlingar kostnadsfria! Och köper kunderna ännu mycket mer vilket beror på hur duktig du är på att driva på online försäljningen så blir det ett rejält tillskott i kassan också.

Smart va!

HÄR ÄR ALLA VÅRA TJÄNSTER!

GESELLEs tjänster är anpassade exakt efter behoven i din salong. Vi utvecklar löpande vårt utbud baserat på våra medlemmars önskemål. Du aktiverar enkelt de tjänster du vill använda. Betala bara för det du behöver!  

EKONOMISK RÅDGIVNING FÖR FRISÖRFÖRETAG

Att driva ett frisörföretag är 2 delat, ena sidan är du en företagsledare och andra sidan är man som oftast en yrkeshantverkare. Ekonomin i ditt bolag lägger grunden till din ekonomiska framgång som yrkeshantverkare.
Vi ger därför Ekonomisk rådgivning kostnadsfritt såväl före som efter du har blivit medlem så du får rätt stöd till beslut för ditt företag.

0Kr

EGEN APP

Med enkla steg blir Geselles App din App. Kunden registrerar sig och väljer din salong och dig som frisör. Sedan är appen din! Kunderna kan direkt börja handla, ta del av erbjudanden och boka tid i din salong (förutsätter Geselle Bokning Online, eller annat bokningssystem).

0Kr

EGEN E-HANDEL

Nu kan din salong sälja över 2000 produkter från över 50 varumärken, och vi fyller nu på löpande med fler!.Kunderna kan beställa genom appen, i mobilen eller på web. I GeselleOne kan du enkelt hämta din salongs butikslänk och där få en egen Shop för att lägga på din egen hemsida.

0Kr

SOCIAL MARKETING

Geselle skapar professionella kampanjer som du med ett enkelt klick kan dela med dina följare. När kunden klickar på din delning ser vi att kunden kommer från just din sida och att det är din kund.

0Kr

SHOP

Med vår shop får du som företagare en lika bra shoppingupplevelse som dina kunder. Över 7000 olika varor från drygt 90 varumärken finns i butiken, och det är bara början!.Inga pappersfakturor med kort betaltid! Hos Geselle får du allt samlat på en månadsfaktura med 30 dagars betaltid. I GesselleOne väljer du din fakturaadress så fakturan kan gå direkt till din ekonomipartner.

0Kr

GESELLE DIREKT

Ta betalt i butik och skicka hem till kund, ja det är faktiskt sant! Många gånger frågar kunder efter produkter som är slut eller som man som salong inte tagit in i sitt begränsade sortiment. Tacka inte nej till försäljning. Nu har du 2000 artiklar i din salong.

0Kr

PERSONALLIGGARE

Digital personalliggare med incheckning på web och i app. Slipp överraskningar och låt dig och dina anställda ladda ner appen til den mobila personalliggaren, och du kan enkelt checka in och ut med 2 knapptryckningar!

19Kr

GESELLE BOKNING

Med vår enkla bokningstjänst går du ifrån din traditionella pappersliggare till att ha allt samlat och sparat på plattformen. Geselle bokning fungerar utmärkt med hyrstolar i samma vy!

49Kr

GESELLE BOKNING ONLINE

Med vår bokningstjänst online skapar du tillgänglighet för dina kunder hela dygnet. Kunderna kan antingen boka genom din hemsida eller direkt i din app. Geselle bokning online fungerar utmärkt med hyrstolar i samma vy!

49Kr

GESELLE KASSA

Med vår kassa slipper du allt krångel i fortsättningen. Kassan är fullt integrerad med såväl produktregister som direkt med ditt bokföringssystem. Självklart är KLARNA integrerat för flexibla betalningar tillsammans med SWISH!. Geselle kassa är självklart paketerat med touch dator 15"skärm - kortterminal med fleranvändarfunktion - kvittoskrivarre - Scanner - tangentbord.  

 

Kontakta oss
för offert!

Tjänsterna e-handel, App, Social Marketing, Geselle Direkt, och Butik erhåller du som medlem kostnadsfritt.
Tilläggstjänster förutom dessa säljs enligt ovan prislista. Priserna för bokning system och personalliggare är per frisör och utan bindningstid p
å den försäljning som sker genom Geselles e-handel delar salongsägaren och Geselle på täckningsbidraget 50-50. Täckningsbidraget är vinst efter produktinköp, betalkostnader, logistikkostnader och frakt. Geselle står alltså för all teknik, inköp, import, lagerhållning, kundservice och andra fasta kostnader med sin del av täckningsbidraget.

 

Alla priser anges per månad och exkl. moms.

KOMPLETT!

Allt du behöver samlat i en kassa!

Geselle kassa och kortterminal fungerar ihop, även om du har behovet av fleranvändare funktion. Vilket innebär att om din salong har hyrstol företag så använder dom självklart samma kassa. Allt för att få den bästa och mest ekonomiska modellen som möjligt. Geselle kassa är ett välbeprövad kassasystem!.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och offert! 

Geselle är bildat för att frisörer med yrkeslicens eller gesällbrev ska ha de bästa marginalerna, tjänsterna och minst krångel. Vi har inga oseriösa rabatter, volymbaserade kampanjer eller märkliga prislistor! Vi tjänar pengar när frisörföretagaren tjänar pengar.

Denna sida kommer löpande uppdateras med våra tjänster. Konsumenter välkomnas att handla av Sveriges frisörer på geselle.se

Växel:054 224 25 50

 

© 2019 Geselle Group AB